Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven!

Winkelmand
0

Waarom bestaat ViaVirtu?

Wij als ViaVirtu proberen op alle mogelijk manieren lokaal winkelen nog aantrekkelijk te maken. Waarom? Als wij meer lokaal kopen blijft ons geld lokaal stromen, en gaan dorpen en steden bloeien als nooit te voren. Het zijn vaak de lokale ondernemers die onze sportclubs sponsoren, onze evenementen organiseren en investeren in lokaal. Door lokaal te winkelen houden we niet alleen de winkels, maar de hele regio bruisend van de energie. Dit is waar ViaVirtu voorstaat!

Wie zijn wij?

Arjen Smetsers 

Ik ben Arjen, wonende in Geldermalsen en studerende aan de Technische Universiteit Eindhoven. Ik ben opgegroeid met de kaasstengels van Van Walderveen, voetbalschoenen van Sporthuis de Jager en ik kocht mijn eerste pak bij Tim Vink. Maar de afgelopen jaren koop ik ook steeds meer online, zoals schoenen, truien en boeken. Ik maak me sterk voor de winkels in toekomst. De lokale winkels mogen absoluut niet verdwijnen, zij kunnen als allerbeste maatwerk verlenen aan de lokale klanten. Daarom werk ik graag aan ViaVirtu, als een verlengstuk van onze lokale winkels, om alle lokale klanten ook online te helpen zodat de persoonlijke band tussen winkel en klant blijft bestaan.

Wat doen wij?

Wij voegen de voordelen van lokaal én online samen!

ViaVirtu, de online winkelstraat bij jou in de buurt, is op weg naar een krachtige lokale economie. Wij creëren één plaats, waarop de lokale ondernemers online te vinden zijn. Dit is dé plek om het lokale aanbod te bekijken, winkelafspraken te plannen, online te bestellen en allemaal in één keer vanuit de winkel te laten bezorgen. Wij maken het mogelijk om bij de lokale ondernemers te winkelen op een manier die voor u het beste uitkomt!

 

Online winkelen

Het gebeurt steeds meer en dat zal nog lang zo blijven, online winkelen. Om ervoor te zorgen dat alle lokale ondernemers ook over de beste webwinkels beschikken, kunnen zij een deel of hun gehele assortiment aanbieden op het ViaVirtu platform! Zo kan jij online winkelen bij jouw lokale ondernemers!

Bezorging

Wanneer jij bij jouw lokale ondernemers bestelt zorgen wij voor de bezorging! Woon je in Geldermalsen of een van de dorpen hieromheen? Dan hanteren wij de regel: voor 18:00 besteld is voor 20:00 in huis! Woon je verder weg? Dan doen wij het op de post. Zo maakt ViaVirtu lokaal winkelen even makkelijk als online winkelen!

Afspraken planner

Tegenwoordig moet er vaak gewinkeld worden op afspraak, maar dat is niet altijd makkelijk. Wie bel je? Waar kan je je aanmelden? En wanneer kan je terecht? Op het ViaVirtu platform zijn de actuele contactgegevens van alle deelnemende lokale ondernemers te vinden. Daarbij kan elke ondernemer gebruik maken van onze afsprakenplanner, waarmee het maken van afspraken automatisch wordt geregeld!

Één ViaVirtu account voor alles wat je nodig hebt

Moet je dan voor elke bezorging en elke afspraak opnieuw je naam en emailadres invullen? Nee natuurlijk niet. Met jouw ViaVirtu-account kan je alles regelen wat je lokaal online wilt doen.