Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven!

Winkelmand
0

ViaVirtu is er voor alle lokale ondernemers! Groot of klein, nieuw of oud, wij zorgen ervoor dat iedereen in de regio en daarbuiten jouw kan vinden! Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om ervoor te zorgen dat meer mensen vaker kiezen voor lokaal. Op dit moment werken wij aan een online omgeving om alle lokale ondernemers vindbaar en online toegankelijk te maken voor iedere klant die hen zoekt. Op dit moment zorgen wij ook voor online afsprakenplanners en lokale bezorging voor elke lokale ondernemer die met ons mee doet. Maar ons concept is constant onder ontwikkeling, wij blijven onszelf vernieuwen en wij grijpen elke uitdaging aan, zolang het de lokale economie versterkt en alle betrokkenen blij maakt.

Samenwerking

Web-Lease

Voor onze online-omgeving werkt ViaVirtu samen met Web-Lease, een talentvolle web-ontwikkelaar uit Geldermalsen. Meer informatie over hen vind je op web-lease.nl.

Wat biedt ViaVirtu jouw onderneming aan?

 

 

Een abonnement bij ViaVirtu bestaat uit verschillende lagen. Maar iedereen begint altijd met de basis: één gepersonaliseerde pagina, volledig in de stijl van jouw winkel en jij bepaalt wat hier op komt. Hier moet een mooie lay-out van de pakketten komen zoals die op de Web-Lease website eruit ziet.

Begin vandaag nog met:

 

  • Jouw gepersonaliseerde pagina.
  • Online afsprakenplanner.
  • Verkoop op het platform en wij bezorgen.

Meld je onderneming aan

Heb je nog vragen of wil jij jouw onderneming aanmelden? Neem contact met ons op en wij reageren binnen één werkdag!

info@viavirtu.nl • +31 6 250 252 44 • Geldermalsen