Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven!

Winkelmand
0

Shop online in

De winkelstraat van Geldermalsen

Geldermalsen is een mooi dorp gelegen in de Betuwe. Met een gezellig centrum is Geldermalsen van alle gemakken voorzien. Shop online én lokaal tegelijk! Wij hebben alle lokale ondernemers verzameld op één platform.

Geldermalsen biedt ook vele

Diensten

Lokale ondernemers zijn natuurlijk ook buiten de winkelstraat te vinden. Vandaar dat wij ook alle diensten van Geldermalsen voor u op een rijtje hebben gezet.

Meer over

Winkelstraat Geldermalsen

Geldermalsen is hèt Fruitdorp aan de Linge. Prachtig gelegen tussen boomgaarden, een kronkelende rivier en bijzondere forten. In het hart van het dorp ligt een gezellig centrum waar je zowel goed je boodschappen kunt doen als heerlijk kunt verblijven wanneer je wat meer tijd hebt. De winkelstraat van Geldermalsen mag ook zeker niet vergeten worden. Aan deze straat zijn nog vele winkels te vinden die van alles te bieden hebben. Verschillende kledingwinkels, een juwelier, kapperszaken en ga zo maar door. ViaVirtu maakt het mogelijk om online te shoppen bij deze winkels. Geldermalsen is een gastvrije gemeente, gelegen aan de Linge. Deze stroomt langs het centrum van Geldermalsen. Hier zijn talloze bezienswaardigheden, horecagelegenheden en winkels te vinden. Genoeg voor een dagje uit dus! Iedereen wilt het liefst ook shoppen in het centrum van Geldermalsen.